ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

Αποθεωτικά σχόλια για τον Πασκουάλ από τα ισπανικά ΜΜΕ (pics)

Ο ισπανικός Τύπος έκανε εκτενείς αναφορές στον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος οδήγησε τον Παναθηναϊκό στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Αποθεωτικά σχόλια για τον Πασκουάλ από τα ισπανικά ΜΜΕ (pics)

Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε με εμφατικό τρόπο το 36ο πρωτάθλημα της ιστορίας του, επικρατώντας με 66-51 του Ολυμπιακού στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η είδηση αυτή ξέφυγε από τα στενά όρια της χώρας μας και ταξίδεψε έως την Ισπανία, την πατρίδα του Τσάβι Πασκουάλ. Τα ΜΜΕ της χώρας πραγματοποίησαν εκτενείς αναφορές στο απόλυτα επιτυχημένο κλείσιμο της χρονιάς για τον Παναθηναϊκό, αναφερόμενα με τα καλύτερα λόγια για τον συμπατριώτη τους.

Χαρακτηριστικότερος όλων είναι ο τίτλος της «Sport», η οποία γράφει πως: «Ο Πασκουάλ κατέκτησε το πρωτάθλημα στην κόλαση του Πειραιά», κάνοντας λόγο και για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα λίγο πριν τη λήξη του ματς.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.982 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

H «Mundo Deportivo» αναφέρει πως: «Ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας του Ολυμπιακού εκτός έδρας στο 5ο παιχνίδι της σειράς».

«Ο Πασκουάλ πανηγυρίζει το πρώτο του νταμπλ στην Ελλάδα», αναφέρει το «Esport3», ενώ το «apuestasbaloncesto» ανέφερε: «Πρωταθλητής ο Παναθηναϊκός του Πασκουάλ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.