ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πρασινίζει ο Περπέρογλου

Ο Στράτος Περπέρογλου αποχωρεί οριστικά από την Μπαρτσελόνα και ο δρόμος για την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό ανοίγει.

Πρασινίζει ο Περπέρογλου

Η διοίκηση των Καταλανών ενημέρωσε τον Ελληαν φόργουορντ ότι δεν τον υπολογίζει, κάτι το οποίο ήταν αναμενόμενο. Το συμβόλαιο του 32χρονου έληξε και, όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ, υπήρξε επικοινωνία των ανθρώπων της Μπάρτσα με την πλευρά του Περπέρογλου και οι τίτλοι τέλους έπεσαν.

Πλέον, είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Στράτου Περπέρογλου στην ομάδα που τον ανέδειξε, τον Παναθηναϊκό. Ο Τσάβι Πασκουάλ έχει ανάψει το “πράσινο φως” στη διοίκηση για τη μεταγραφή και είναι σίγουρο ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν επαφές για να φορέσει ξανά τα πράσινα ο εμπειρος μπασκετμπολίστας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...