ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έδωσε συγχαρητήρια στον Ρίβερς ο Γιουλ! (pic)

Ο Ισπανός σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης έστειλε μέσω instagram τα συγχαρητήριά του στον πρώην συμπαίκτη του για την κατάκτηση της Basket League.

Έδωσε συγχαρητήρια στον Ρίβερς ο Γιουλ! (pic)

Συνυπήρξαν στη Μαδρίτη το διάστημα 2014-16 και έκτοτε διατηρούν αρκετά καλές επαφές, ακόμη κι αν πλέον έχουν πάρει διαφορετικό δρόμο.

Ο Σέρχιο Γιουλ πληροφορήθηκε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό και έσπευσε να συγχαρεί, με μήνυμά του από το Instagram, τον Κέι Σι Ρίβερς, λέγοντας τα εξής: «Συγχαρητήρια δικέ μου! Καλή δουλειά!», με τον Ρίβερς να απαντά: «Ευχαριστώ φίλε! Τελειώστε δυνατά τη σεζόν, πάρτε τη νίκη στη Βαλένθια».

Celebrating with Wifey😘😘😍😍#athens#greece#block146#love#celebrate#party#champs#paobc#ultras#gate13

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.134 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KC Rivers (@kcriv3rs) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.