ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σίνγκλετον: «Θα μιλήσω με τον Γιαννακόπουλο – Θέλω να μείνω στην ομάδα»

Ο Κρις Σίνγκλετον εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία του να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Σίνγκλετον: «Θα μιλήσω με τον Γιαννακόπουλο - Θέλω να μείνω στην ομάδα»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Κρις Σίνγκλετον στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ 101.8»!

Ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ του «τριφυλλιού» περιέγραψε το πως έζησε τη χθεσινή βραδιά με την αποθεωτική υποδοχή της ομάδας στο ΟΑΚΑ, ενώ τοποθετήθηκε και για το μέλλον του στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σίνγκλετον:

Για το πως έζησε τη χθεσινή βραδιά: «Ήταν μια απίστευτη εμπειρία χθες στο ΣΕΦ αλλά και μετά όταν μας υποδέχτηκαν οι χιλιάδες οπαδοί μας που μας περίμεναν στο ΟΑΚΑ για να μας καλωσορίσουν και να μας συγχαρούν για τον τίτλο που κατακτήσαμε μέσα στο ΣΕΦ και ειλικρινά ήταν συγκλονιστική η υποδοχή των οπαδών του ΠΑΟ».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Για το αν είχε φανταστεί την εξέλιξη αυτή: «Είχα ακούσει ιστορίες για τους οπαδούς του ΠΑΟ αλλά δεν το είχα ζήσει, τώρα που το έζησα είναι τελείως διαφορετικά και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της κατάκτησης με τον τρόπο που ήρθε αλλά και για τον τρόπο που μας υποδέχτηκαν οι οπαδοί μας».

Για το ποιο ήταν το κλειδί της επιτυχίας: «Το κλειδί ήταν η προσέγγιση του τέταρτου τελικού που έγινε στο ΟΑΚΑ, η ομάδα ήταν προσηλωμένη σε άμυνα και επίθεση, έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ, διορθώσαμε τα λάθη που κάναμε στους προηγούμενους τελικούς και δεν μας πήρε από κάτω όταν χάσαμε τους δύο τελικούς στο ΣΕΦ που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για το πώς διαχειρίστηκε η ομάδα τον αποκλεισμό από τη Φενέρ: «Τα media έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο διότι δημιούργησαν μεγάλο θέμα με την επιστροφή της ομάδας από την Πόλη, σίγουρα υπήρξε ένα θέμα εκείνες τις ώρες αλλά ο τελικός προορισμός για όλους ήταν η Αθήνα και αυτό που με χαροποιεί είναι ότι πήραμε το «ριμπάουντ» και πήραμε το πρωτάθλημα μέσα στο ΣΕΦ. Όλο αυτό το διάστημα παραμείναμε ομάδα δεν αφήσαμε τις διάφορες φήμες να μας αποπροσανατολίσουν μείναμε σταθεροί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας που ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος». Για το ποιος ήταν ο ρόλος του Πασκουάλ: «Ο κόουτς ήθελε να είναι ένα βήμα μπροστά, ήθελε να προβλέπει τι θα κάνει ο αντίπαλος για να είμαστε προετοιμασμένοι ανάλογα».

Για το αν βοήθησε το ψηλό σχήμα που χρησιμοποίησε ο Πασκουαλ: «Με τις αλλαγές δεν δημιουργήθηκαν mismatch και αυτό μας βοήθησε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε επιθετική λογική του ΟΣΦΠ με pick and roll, δεν παίξαμε όμως μόνο εμείς οι τρεις, όλα τα παιδιά ήταν χρήσιμα για την κατάκτηση του τίτλου».

Για την παρουσία των Καλάθη και Τζέιμς: «Ήταν πάρα πολύ κομβικοί και οι δύο παίκτες διότι κατάφεραν να κυριαρχήσουν έναντι των αντιπάλων, βέβαια ο Γκριν ήταν καυτός έξω από τα 6,75 σε αρκετά παιχνίδια των τελικών αλλά γενικότερα ο Καλάθης και ο Τζέιμς ήταν οι ηγέτες μας, μας καθοδήγησαν και έπαιξαν τόσο καλή άμυνα που δεν επέτρεπαν στους δημιουργούς του ΟΣΦΠ να αξιοποιήσουν τους ψηλούς και αυτό λειτούργησε πολύ καλά για εμάς».

Για το αν ευχαριστήθηκε τη δεύτερη του χρονιά στην Ευρώπη: «Ευχαριστήθηκα πολύ τη δεύτερη μου χρονιά στην Ευρώπη μετά τη Λόκο, ήμουν σε μια μικρή πόλη στο Κρασνοντάρ, καταφέραμε να προκριθούμε στο Final 4 ενώ εδώ στην Αθήνα είμαι σε ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης και πραγματικά δεν θα άλλαζα τίποτα από όλα αυτά που έγιναν, αγαπώ τους συμπαίκτες μου και τους οπαδούς μας και διασκέδασα πάρα πολύ τη φετινή σεζόν».

Για το αν θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στην ομάδα: «Είναι μια δύσκολη απόφαση, η συμφωνία μου με τον ΠΑΟ είναι για δύο χρόνια, χρειάζομαι διακοπές γιατί πέρσι ήμουν στην Κίνα και θέλω επίσης να δω την οικογένεια μου μετά από καιρό και στη συνέχεια χωρίς σκιές γύρω από το θέμα της απόφασης μου θα ενημερώσω τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το τι θα κάνω. Εύχομαι πάντως να είμαι και του χρόνου εδώ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.