ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

“Ξενύχτι έπειτα από φιέστα; Ντροπή, διακοπή συμβολαίου τώρα!”

Τα σχόλια των οπαδών του Παναθηναϊκού Superfoods, στα social media απλά δεν υπάρχουν!

Μετά τα όσα έχουν συμβεί όλη τη σεζόν και ειδικά το τελευταίο διάστημα, με δημοσιεύματα που πολλές φορές έκαναν λόγο για ξενύχτια και ποτά… παικτών του Παναθηναϊκού, ο κόσμος ξέσπασε με μπόλικο χιούμορ, στα social media.

Οι παίκτες της ομάδας, ανέβασαν αρκετές φωτογραφίες στο Instagram, από το χθεσινό γλέντι, με τον κόσμο να σχολιάζει και να πανηγυρίζει και αυτός μαζί τους. Συγκεκριμένα, σε ένα ποστ του Νίκου Παππά, ένας φίλος του Παναθηναϊκού, σχολίασε χιουμοριστικά: “Ξενύχτι μετά από φιέστα???διακοπή συμβολαίου τώρα!!ντροπή!!”, θέλοντας προφανώς να πικάρει… όλους όσους κατηγορούσαν τους πράσινους, ότι δεν είχαν τα μυαλά τους εντός κεφαλιού και το μόνο που τους ένοιαζε ήταν η διασκέδαση. Η απάντηση ήρθε στο γήπεδο…,

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.