ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Τα δεδομένα με Μάντζαρη

Ο Παναθηναϊκός Superfoods, θέλει τον Μάντζαρη, ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να τον διατηρήσει στο ρόστερ του. Ποια τα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ.

Τα δεδομένα με Μάντζαρη

Όπως είχατε ενημερωθεί από το panathinaikos24.gr, o Βαγγέλης Μάντζαρης, αποτελεί διακαή πόθο των πράσινων, οι οποίοι θέλουν έναν πόιντ-γκαρντ με τα χαρακτηριστικά του άσου του Ολυμπιακού, για αγωνιστικούς -πρωτίστως-και όχι μόνο λόγους.

Τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από το ρεπορτάζ είναι πως αρχικά ο παίκτης θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό, με το ραντεβού να πραγματοποιείται μάλλον την Πέμπτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Μάντζαρης θα ζητήσει γενναία αύξηση αποδοχών, κάτι που σημαίνει πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, θα πρέπει να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη, σε σχέση με όσα έχουν συνηθίσει να κάνουν τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Παναθηναϊκός καραδοκεί, οι πληροφορίες λένε πως έχει ήδη κάνει την πρότασή του, η οποία είναι πάρα πολύ μεγάλη σε οικονομικό μέγεθος, προσφέροντας στον Μάντζαρη πολυετές συμβόλαιο με απολαβές που μπορεί να αγγίξουν και το  εκ. ευρώ ετησίως.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.727 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σε κάθε περίπτωση, το θέμα δε θα γίνει σίριαλ, δεν το θέλει ούτε ο ίδιος ο παίκτης άλλωστε και στις επόμενες δύο εβδομάδες, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...