Όχι δεν πρόκειται να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Απλά, αν το δούμε και λίγο χιουμοριστικά, όταν φεύγει κάποιος «μεγάλος» από την ομάδα, αυτή βρίσκει τον τρόπο, να παραμένει στην κορυφή, εξ’ ού και η «περίεργ» εισαγωγή του κειμένου.

Στα σοβαρά τώρα. Ο Παναθηναϊκός, είναι η μοναδική ομάδα, που έπειτα από τόσες αλλαγές, με τις οποίες ο σύλλογος γύρισε σελίδα, το γεγονός πως βρίσκει τον τρόπο να παραμένει στην κορυφή, είναι κάτι ανεξήγητο. Γι’ αυτούς που δεν ξέρουν, που δε νιώθουν.

Αυτοί που ξέρουν, αυτοί που νιώθουν, δεν μένουν έκπληκτοι. Περιττό να ειπωθεί, πως όλα οφείλονται στην οικογένεια. Τα έχουμε ξαναπεί. Ο οργανισμός που λέγεται Παναθηναϊκός-μπασκετικός για την ακρίβεια-έχει τόσο γερά θεμέλια, τόσο βαθιά ριζωμένα, που πολύ δύσκολα ολισθαίνει. Μπορεί να μην είναι όλες οι χρονιές το ίδιο, μπορεί να γίνονται και σοβαρά λάθη-ποιος δεν κάνει άλλωστε-αλλά πάντα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, βρίσκεται πάντα εκεί. Στην φυσική του θέση. Στην κορυφή.

Η επόμενη μέρα

Οι γιορτές τελείωσαν. Οι παίκτες θα πάνε για ξεκούραση. Κάποιοι (οι περισσότεροι) θα επιστρέψουν, κάποιοι άλλοι όχι. Κάποιοι νέοι θα έρθουν στην «πρώτη» της ομάδας τον Αύγουστο.

Ο Πασκουάλ θα πάρει τα κλειδιά (τα έχει ήδη) του μαγαζιού, θα κάνει τις εισηγήσεις του στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και θα μπει σε εφαρμογή το πλάνο της επόμενης σεζόν. Οι προσθήκες Ελλήνων παικτών πρέπει να θεωρούνται δεδομένες, ενώ θα γίνει «αγώνας» για να πάρει παίκτη του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός, χωρίς να σημαίνει πως αυτό είναι ή θα είναι αυτοσκοπός.

Ο Ισπανός τεχνικός αξίζει-και με το παραπάνω-να διαχειριστεί την επόμενη μέρα με την απόλυτη ελευθερία, έχοντας πια συγκεκριμένη και εμπεριστατωμένη άποψη για το ρόστερ του Παναθηναϊκού. Λίγη υπομονή και όλα θα γίνουν γνωστά.

ΥΓ.1: Αυτό που έκανε ο κόσμος του Παναθηναϊκού, να πάει σχεδόν μέχρι το Φάληρο… προκειμένου να συνοδεύσει το λεωφορείο της ομάδας προς το ΟΑΚΑ, το βράδυ της Κυριακής, δεν έχει ξαναγίνει. Αυτά, μόνο στον Παναθηναϊκό.

ΥΓ.2: Τα βίντεο που δημοσιεύτηκαν, με κάποιους Έλληνες παίκτες να τραγουδούν συνθήματα στο πάρτι των πράσινων, δε με βρίσκει σύμφωνο. Οι οπαδοί ας τραγουδούν ό,τι θέλουν, όσο θέλουν. Οι παίκτες όμως όχι. Σεβασμός στον αντίπαλο. Δείχνεις και είσαι καλύτερος στο γήπεδο. Αυτά δε χρειάζονται.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου