ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Αποφασίζει για Παναθηναϊκό ο Μάντζαρης – Τόσα του δίνουν οι “πράσινοι”

Στο χέρι του παίκτη το αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού ή όχι. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Αποφασίζει για Παναθηναϊκό ο Μάντζαρης - Τόσα του δίνουν οι

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μένει ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και πλέον μπορεί να διαπραγματευτεί το μέλλον του. Οι “πράσινοι”, όπως σας γράψαμε και χθες, έχουν ψηλά στη λίστα τους τον 27χρονο γκαρντ και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρόταση που κάνουν για τον παίκτη είναι πολύ μεγάλη.

Το ποσό που διαθέτει ο Παναθηναϊκός για τον Μάντζαρη είναι λίγο μεγαλύτερο από το 1 εκατομμύριο ευρώ και μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά ότι τέτοιο ποσό οι ερυθρόλευκοι δεν πρόκειται να δώσουν. Το υπάρχον συμβόλαιο του Μάντζαρη με τον Ολυμπιακό είναι κοντά στις 500.000 ευρώ.

Ο Μάντζαρης συναντηθεί με τους διοικούντες τον Ολυμπιακό και θα αποφασίσει για το μέλλον του. Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι μέλλει γενέσθαι, αλλά από το πράσινο στρατόπεδο υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα φορέσει τη φανέλα του “τριφυλλιού”. Επί της ουσίας, τα πάντα εξαρτώνται από τον ίδιο τον Μάντζαρη. Μένει να δούμε αν θα αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 41.292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...