ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μασούντ: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Σοτζέι Μασούντ, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Ιρανός ποδοσφαιριστής.

Μασούντ: «Έχω πρόταση από τον Παναθηναϊκό»

Ο 33χρονος βιρτουόζος άσος επιβεβαίωσε την πρόταση του τριφυλλιού, με δηλώσεις του στο ιρανικό πρακτορείο ειδήσεων “Tasnim News”.

Διαβάστε τι είπε

“Ναι, μου έγινε μία πρόταση τον Ιανουάριο και ισχύει ακόμα. Ο Παναθηναϊκός μου πρότεινε να φύγω τον Ιανουάριο, αλλά ο Πανιώνιος δεν με έδωσε. Στη συνέχεια, είχα καλή απόδοση και βοήθησα τον Πανιώνιο να μπει στα play offs. Το ποσό που πρόσφερε ο Παναθηναϊκός ήταν ικανοποιητικό, αλλά έμεινα στον Πανιώνιο.

«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα
«Έγινε λάθος στην εγχείρηση, τον… διέλυσαν!»: To 8άρι-κομπιούτερ που θα άλλαζε τον Παναθηναϊκό χάθηκε σε μια μέρα 68.020 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ένας από τους λόγους που είχα διαλέξει αυτή την ομάδα, ήταν η παρουσία του Καρίμ Ανσαριφάρντ και είχαμε καλή συνεργασία. Μου αρέσει ο Πανιώνιος. Κάναμε καλές εμφανίσεις την προηγούμενη σεζόν και φέραμε καλά αποτελέσματα. Έχω την πρόταση από τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι πιθανό να μείνω στον Πανιώνιο”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...