ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τόσα δίνει για τον Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός

Βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος - Τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3,6 εκατ. ευρώ προσφέρουν οι "πράσινοι" και περιμένουν την απάντηση.

Τόσα δίνει για τον Μάντζαρη ο Παναθηναϊκός

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ θέλει να ντύσει στα πράσινα τον Βαγγέλη Μάντζαρη γι αυτό και είναι διατεθειμένος να κάνει τα πάντα για να επιτύχει τον σκοπό του. Μπορεί, όπως είναι λογικό, επισήμως να μη βγαίνει το παραμικρό, καθώς εκκρεμεί το ραντεβού του παίκτη με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι… τα λεφτά είναι πολλά στην πρόταση του “τριφυλλιού”.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του panathinaikos24.gr, από το “τριφύλλι” προσφέρουν τριετές εγγυημένο συμβόλαιο με συνολικές απολαβές 3,6 εκατομμύρια ευρώ στον Μάντζαρη. Οπως καταλαβαίνει κανείς είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, που δύσκολα θα φτάσουν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στο ραντεβού τους με τον παίκτη, πιθανότατα αύριο.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση του παίκτη, μετά και τη συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα, ενώ μην ξεχνάμε ότι επίκειται και ραντεβού του Γιαννακόπουλου με τον Πασκουάλ.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.770 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...