ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ρεπορτάζ

Μέχρι αύριο κρίνεται του Μάντζαρη

Μέρα εξελίξεων για την υπόθεση του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Μέχρι αύριο κρίνεται του Μάντζαρη

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Βαγγέλης Μάντζαρης θα συναντηθεί αύριο με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο της ανανέωσης του συμβολαίου του.

Όπως έχετε ενημερωθεί από το Panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει τον Μάντζαρη δικό του, έχει ήδη “ενοχλήσει” τον εκπρόσωπό του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόταση που θα φτάνει ή και θα ξεπερνά το 1 εκ. ευρώ, την ίδια στιγμή που οι αφοί Αγγελόπουλοι, φαίνεται να ετοιμάζουν πολύ μικρότερη πρόταση.

Συνεπώς η αυριανή μέρα είναι κρίσιμη, καθώς αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες και γίνει η συνάντηση, τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν πολύ γρήγορα, αφού ούτε ο παίκτης, αλλά ούτε και ο Παναθηναϊκός θέλουν να γίνει σίριαλ η υπόθεση.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.575 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να πάρει τον Μάντζαρη, όχι μόνο τονώνει το ελληνικό στοιχείο της ομάδας, όχι μόνο βάζει στη φαρέτρα του έναν πολύ αξιόπιστο πόιντ-γκαρντ που θα κάνει ένα σούπερ δίδυμο με τον Νικ Καλάθη, αλλά και επικοινωνιακά, κερδίζει μια μεγάλη μάχη απέναντι στον Ολυμπιακό.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.