ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Βίντεο – ανάλυση: Ο τίτλος των Ουόριορς και η αρχή μιας νέας δυναστείας

Ο Παντελής Μπούτσκος αναλύει μέσω βίντεο την εμφάνιση των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο ματς που έκρινε τον τίτλο στο ΝΒΑ και γράφει για την πιθανότητα μιας νέας δυναστείας που έρχεται!

Βίντεο - ανάλυση: Ο τίτλος των Ουόριορς και η αρχή μιας νέας δυναστείας

Ο Έλληνας προπονητής, που ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Σούλη Μαρκόπουλου στον πάγκο του ΠΑΟΚ, αναλύει για λογαριασμό του SDNA με χρήση βίντεο όσα έγιναν στο Game 5 των τελικών του «μαγικού κόσμου».  Οι Warriors έφτασαν στον δεύτερο τίτλο την τελευταία τριετία και πλέον το πρωτάθλημα είναι πίσω στη δυτική όχθη.

Το βραβείο του ΜVP για τον KD μοιάζει λυτρωτικό, αν αναλογιστούμε το debate που έθρεψε ο ίδιος, με την απόφαση του να υπογράψει σε μία ομάδα που τελειώνει με 70+  νίκες στη regular season. Αρκεί να αναφέρουμε ότι από τα 14/20 σουτ που επιχείρησε, τα 12/15 ήταν πάνω σε άμυνα, για να καταλάβουμε ότι τίποτα δεν ήταν μεγαλύτερο από τη δίψα του KD για το δαχτυλίδι. Ακόμη και η επική προσπάθεια του King James που τελείωσε τη σειρά με μ.ο. triple double (34π – 12ρ – 10 ασ).

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.570 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.