ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θέματα / Αφιερώματα

Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις

Αυτά είναι τα δεδομένα με τους παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods.

Τα συμβόλαια που λήγουν, οι ανανεώσεις και οι αποχωρήσεις

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού Superfoods, τίθεται επί τάπητος τα επόμενα 24ωρα, με την επικείμενη συνάντηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τσάβι Πασκουάλ.

Αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο-πράγμα λογικό-είναι οι νέες… αφίξεις. Οι μεταγραφές πάνα αποτελούν ένα ισχυρό κίνητρο για τον κόσμο να μπει και να διαβάσει, αλλά όπως σας έχουμε ενημερώσει, το φετινό καλοκαίρι είναι/θα είναι διαφορετικό για το «τριφύλλι».

Οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να διατηρήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας και να προχωρήσουν σε μετρημένες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ.

Πέραν λοιπόν των ονομάτων που ακούγονται και αναμένεται (κάποιοι εξ’ αυτών) να έρθουν στον Παναθηναϊκό, μεγάλη κουβέντα γίνεται για τους παίκτες που ήδη βρίσκονται στην ομάδα και τι μέλλει γενέσθαι με αυτούς.

Ας δούμε τους παίκτες αναλυτικά:

Κρις Σίνγκλετον: MVP της χρονιάς, ο πιο σταθερός παίκτης της ομάδας. Ο «βιονικός» Σίνγκλετον κράτησε όρθιο τον Παναθηναϊκό σε πολλά παιχνίδια στη σεζόν.

Όσον αφορά το συμβόλαιό του, είναι 1+1 με τον Παναθηναϊκό να έχει τη δυνατότητα (option) να τον ανανεώσει, κάτι που πρέπει να κάνει μέχρι και τις 30/6. Αν δεν το κάνει, ο Σίνγκλετον μένει ελεύθερος.

Επίσης υπάρχει ενδιαφέρον και από το ΝΒΑ και αυτό στην παρούσα φάση, μοιάζει σαν το μεγαλύτερο εμπόδιο. Οι ομάδες από τον «μαγικό κόσμο» μπορούν να κάνουν πρόταση μέχρι και την 15η Ιουλίου, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα.

Ντιμίτρις Νίκολς: Τίμιος, εργατικός, δε δημιούργησε κανένα πρόβλημα. Αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας πως είναι ένας σωστός επαγγελματίας.

Κέι Σι Ρίβερς: Μεγάλη κάψα. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μέσω Instagram, μετά την πρόκριση στο κύπελλο μέσα στο ΣΕΦ, είχε ποστάρει μια φωτογραφία του Αμερικανού, καλώντας τον να μείνει για πάντα στον Παναθηναϊκό.

Οι συζητήσεις που ξεκίνησαν τον Μάρτιο για επέκταση του συμβολαίου του, διακόπηκαν λόγω αγωνιστικών υποχρεώσεων. Το συμβόλαιό του είναι 1+1 και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει στο «τριφύλλι», έχοντας υπογράψει νέο συμβόλαιο με μεγαλύτερες απολαβές και περισσότερη χρονική διάρκεια.

Μάικ Τζέιμς: Το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε. Τα πράγματα με τον  Αμερικανό δεν είναι απολύτως ξεκάθαρα. Η περίπτωσή του είναι στο 50-50. Κοστίζει πολλά (1 εκ. πήρε φέτος), ενδεχομένως το κασέ του να ανέβει. Ο Πασκουάλ θα έχει τον πρώτο λόγο. Υπάρχει ο Κιθ Λάνγκφορντ στο… παρασκήνιο, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Τζέιμς. Ενδιαφέρον από Μιλάνο και Νταρουσάφακα, φήμες για Εφές, λόγω Περάσοβιτς.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019. Παραμένει στον Παναθηναϊκό, με την ελπίδα ο Πασκουάλ να του δώσει ρόλο, χρόνο και ευθύνες.

Αντώνης Φώτσης: Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε. Ο ίδιος θέλει να συνεχίσει το μπάσκετ. Προτεραιότητά του ο Παναθηναϊκός. Δεν υπάρχει κάτι «ρεπορταζιακά», αλλά ο Φώτσης είναι σημαία και οι σημαίες πρέπει να είναι πάντα ψηλά…

Νίκος Παππάς: Συμβόλαιο μέχρι το 2018. Δεν αποκλείεται πριν καν αρχίσει η νέα σεζόν να κληθεί για επέκταση.

Τζέιμς Φελντέιν: Κλειστό συμβόλαιο μέχρι το 2018. Για να φύγει πρέπει να αποζημιωθεί. Ο Παναθηναϊκός θα ψάξει για κάτι καλύτερο στη θέση του. Λογικά θα αποχωρήσει.

Τζέιμς Γκιστ: Ο Γκιστ σε λίγες μέρες θα είναι ελεύθερος. Στο χέρι του Παναθηναϊκού είναι αν θα τον κρατήσει. Παίκτης κορμού, πολύ σημαντικός, δεν κατάφερε φέτος να προσφέρει όσα θα μπορούσε, λόγω ενός σοβαρού τραυματισμού. Θα γίνουν σύντομα οι συζητήσεις, τίποτα δεν πρέπει να αποκλειστεί, ούτε καν η έκπληξη…

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Έχει υπογράψει πολυετές συμβόλαιο και θα μείνει. Οι φήμες περί δανεισμού, προκύπτουν πιο πολύ σαν άποψη… του κόσμου, παρά σαν πληροφορία.

Μιχάλης Λούντζης: Δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2018.

Κένι Γκάμπριελ: Ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του. Είναι ελεύθερος, δύσκολα θα παραμείνει, ωστόσο όλα θα συζητηθούν στο ραντεβού Πασκουάλ-Γιαννακόπουλου. Υπάρχει ικανοποίηση, αλλά θα ψάξουν για καλύτερο παίκτη οι πράσινοι. Αν αλλάξει κάτι στον σχεδιασμό όμως, δεν αποκλείεται να παραμείνει.

Γιάννης Μπουρούσης: Έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο.

Νικ Καλάθης: Θα είναι και φέτος ο αρχηγός του Παναθηναϊκού. Υπάρχει opt out για το ΝΒΑ, αλλά ο Καλάθης ψήνεται… να είναι στη θέση του captain στο «τριφύλλι» και να προσπαθήσει να τον οδηγήσει στο επόμενο Final-4.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...