ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάλης για Πολίτη: «Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει»

Ο Νίκος Γκάλης, μίλησε για την μεγάλη επιτυχία της Εθνικής το 1987, αναφέρθηκε στον Κώστα Πολίτη, χαρακτηρίζοντάς τον εμμέσως, αχάριστο ενώ απάντησε σε σχετική ερώτηση, για το αν θα υπάρξει "νέος Γκάλης" στο μέλλον.

Γκάλης για Πολίτη: «Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει»

Αναλυτικά όσα είπε στον Real Fm ο μεγάλος, Νίκος Γκάλης:

Για τις δηλώσεις του Κώστα Πολίτη: «Καθένας κάνει τις επιλογές στη ζωή του. Μερικοί άνθρωποι, δεν ξέρω αν είναι αχάριστοι ή όχι, είναι δικαίωμά τους. Αν είναι αχάριστος κάποιος μπορεί να πει ό,τι θέλει. Ο,τι θέλει μπορεί να πει μετά».

Για το αν θα βγει νέος Γκάλης: 

«Κάθε παίκτης έχει το δικό του χαρακτήρα. Δεν μπορείς να πεις ότι θα βγει κι άλλος Γκάλης, κι άλλος Φασούλας, κι άλλος Γιαννάκης. Εγώ δεν θέλω να μιλάω για τον εαυτό μου. Θα ρωτήσετε τον απλό κόσμο που γνωρίζει και έχει ζήσει και πράγματα. Εγώ θέλω να βλέπω τον Έλληνα να γελάει. Από κει και μετά δεν ξέρω με ποιον τρόπο. Ας τα βρούνε, πολιτικοί δεν είμαστε εμείς. Εμένα δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με την πολιτική, αλλά θέλω να βλέπω τον Έλληνα να γελάει. Να είναι χαρούμενος».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.