ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Φραντζέσκος και Ταράσης οι νέοι προπονητές της Κ20 του Παναθηναϊκού

Προχωρά με γοργούς ρυθμούς η ενίσχυση των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Αναλαμβάνουν την Κ20 οι Φραντζέσκος και Ταράσης, στην Κ15 ο Μαυρουδής.

Φραντζέσκος και Ταράσης οι νέοι προπονητές της Κ20 του Παναθηναϊκού

Το πλάνο ενίσχυσης και ανάπτυξης του Παναθηναϊκού δεν αφορά μονάχα την πρώτη ομάδα, αλλά και την Ακαδημία του συλλόγου, με τους Τάκη Φύσσα (διευθυντή της Ακαδημίας) και Θεόδωρο Ελευθεριάδη (συντονιστή του αναπτυξιακού προγράμματος) να προχωρούν προς την υλοποίηση του σχεδιασμού εν όψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην Κ20 προπονητές αναλαμβάνουν οι Κώστας Φρατζέσκος, Κώστας Ταράσης, στην Κ15 ο Θωμάς Μαυρουδής, ενώ στην Κ17 παραμένει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Παράλληλα ο αριθμός των γυμναστών αυξάνεται από δύο σε τρεις με τις προσλήψεις που έχουν δρομολογηθεί, ενώ πλέον η Ακαδημία θα έχει δύο προπονητές τερματοφυλάκων αντί για έναν. Το ρόστερ του τεχνικού τιμ έχει κλείσει και εντός των επόμενων ημερών -μετά τις υπογραφές των συμβολαίων- θα γίνουν οι αντίστοιχες ανακοινώσεις.

Η Κ20 ξεκινάει την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν στις 10 Ιουλίου, η Κ17 στις 24 Ιουλίου και η Κ15 στις 8 Αυγούστου. Όλες οι ομάδες θα προετοιμαστούν στην Παιανία σε φυσικό χορτάρι ενώ παράλληλα -όταν θα ξεκινήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες- θα γίνει χρήση και του πλαστικού τάπητα στο Κορωπί. Όσοι ποδοσφαιριστές έφυγαν για διακοπές πήραν μαζί τους το ειδικό έντυπο μεταβατικής περιόδου με οδηγίες για τη διατροφή τους και ασκησιολόγιο προκειμένου να διατηρηθούν στο επιθυμητό επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.391 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απόφαση των Φύσσα – Ελευθεριάδη είναι να μεγαλώσουν τα ρόστερ των ομάδων για να υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Μετά από πολλές δοκιμές -ολοκληρώνονται σήμερα για την τρέχουσα σεζόν με μια δοκιμή στην Παιανία- σε όλα τα ηλικιακά φάσματα αλλά και διαρκές σκάουτινγκ, οι ομάδες θα έχουν πλέον 22 αντί για 20 ποδοσφαιριστές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.