ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αύριο κρίνεται του Μάντζαρη

Η συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τους Αγγελόπουλους θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του 27χρονου γκαρντ.

Αύριο κρίνεται του Μάντζαρη

Ημέρα εξελίξεων αναμένεται να είναι η αυριανή όσον αφορά το θέμα του Βαγγέλη Μάντζαρη.

Ο 27χρονος γκαρντ θα συναντηθεί αύριο με τους διοικητικούς ηγέτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να ακούσει την προσφορά που προτίθεται να του κάνουν ώστε να εξασφαλιστεί η παραμονή του στους «ερυθρόλευκους».

Στη «γωνία» περιμένουν και οι «πράσινοι», που, όπως σας είχαμε ενημερώσει, έχουν γνωστοποιήσει ήδη τις προθέσεις τους και την επιθυμία τους για την απόκτησή του, προσφέροντας τριετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές που φτάνουν 3.6 εκατ. ευρώ.

Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως
Εξωπραγματική πρόταση σε Λάρκιν: Τρία εκατομμύρια ετησίως 61.309 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η επικείμενη συνάντηση του Βαγγέλη Μάντζαρη με τους Αγγελόπουλους θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον του Έλληνα καλαθοσφαιριστή, ο οποίος εάν δεν ικανοποιηθεί από την προσφορά του Ολυμπιακού, τότε θα ανηφορίσει, όπως όλα δείχνουν, προς το ΟΑΚΑ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.