ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ «MARCA»

Πασκουάλ: «Όταν βρέχει φωτοβολίδες, δεν προλαβαίνεις ούτε να φοβηθείς…»

Φοβερές οι ατάκες του Καταλανού προπονητή σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του για όλα όσα συνέβησαν στο ΣΕΦ λίγο πριν το τέλος του πέμπτου τελικού.

Πασκουάλ: «Όταν βρέχει φωτοβολίδες, δεν προλαβαίνεις ούτε να φοβηθείς...»

Ο Τσάβι Πασκουάλ παραχώρησε δηλώσεις στο ραδιόφωνο της «Marca», λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του νταμπλ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Καταλανός προπονητής δεν παρέλειψε να σταθεί στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο τελευταίο δεκάλεπτο του πέμπτου τελικού στο ΣΕΦ: «Δεν έχεις χρόνο ούτε να φοβηθείς, γιατί όταν αρχίζουν να πετάνε πράγματα και φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο, το μόνο που προλαβαίνεις να κάνεις είναι να τρέξεις στα αποδυτήρια».

«Το να επαναλάβουμε αυτό που έχουμε κάνει είναι πολύ δύσκολο. Αυτό που συνέβη μετά το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη έμεινε τελικά ως ανέκδοτο, γιατί τελικά τελειώσαμε πολύ καλά. Δεν μου προκαλεί έκπληξη το ότι τα πήγα καλά στην Ελλάδα, γιατί εδώ και οκτώμιση χρόνια είμαι επιτυχημένος ως προπονητής.», σχολίασε αναφερόμενος στη φετινή πορεία του «τριφυλλιού».

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, ο Καταλανός δεν δίστασε να εκφράσει την έκπληξή του για τη φετινή πορεία της Μπαρτσελόνα: «Μου προκαλεί έκπληξη το ότι η Μπαρτσελόνα δεν βρίσκεται φέτος στους τελικούς του πρωταθλήματος, γιατί δεν είναι κάτι που μου έχει συμβεί.Νομίζω ότι αυτό επιβεβαιώνει ότι τα όσα καταφέραμε στο παρελθόν δεν ήταν και τόσο απλά. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, νομίζω ότι η φετινή σεζόν ήταν ξεκάθαρα αποτυχημένη και αυτό μου προκαλεί έκπληξη, λόγω της μεγάλης επένδυσης που είχε γίνει στο ξεκίνημά της»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...