ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Γκάμπριελ: “Ξεκίνησε περίεργα, τελείωσε ονειρικά!” (Pic)

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο για να πάει διακοπές, ο Κένι Γκάμπριελ, έκανε τον απολογισμό της χρονιάς που πέρασε.

Γκάμπριελ:

Ο Αμερικανός άσος, έβαλε και αυτός το λιθαράκι του στην κατάκτηση του νταμπλ, αφού ήταν “παρών” όταν τον χρειάστηκε η ομάδα. Το αν θα μείνει ή όχι, δεν το γνωρίζει κανείς, ωστόσο ο Γκάμπριελ, φεύγει για τις διακοπές του, γεμάτος από συναισθήματα.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο instagram:

«Κάθομαι στο αεροδρόμιο και σκέφτομαι αυτή τη σεζόν. Ξεκίνησε κάπως σκληρά, αλλά τελείωσε υπέροχα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό που με είχε μαζί του, είμαι χαρούμενος που σας έφερα άλλο ένα πρωτάθλημα. Ευχαριστώ και την γυναίκα μου για τη στήριξή της. Επίσης, θέλω να αναφερθώ σε όλους όσοι δείξατε την αγάπη και τη στήριξή σας αυτή τη χρονιά. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό… Ντεμόντεζ Στιτ… Αυτή η σεζόν είναι αφιερωμένη σε εσένα. Να συνεχίσεις να μας προσέχεις από ψηλά αδελφέ. Αγαπάω και ευχαριστώ την οικογένειά μου, τους φίλους μου και τους οπαδούς».

Sittin in the airport thinking bout this season. Started a little rough and ended GREAT!!! Thanks to @paobcgr for having me and I'm happy to bring you guys another championship!!! Thanks to my wife @stina_mina for supporting me!! S/o to everybody else for your love and support this yr also! Last but not least …. Demontez Stitt.. this season is dedicated to you!! Keep watching over us bro!! I love and thank my family friends and fans!! #Season5Complete #KGizzle #21

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.278 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kenny Gabriel (@younggizzle22_foe) στις

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.