ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέα δεδομένα για Σλούκα: Η πρόταση της Φενέρ

Οι πρωταθλητές Ευρώπης επιθυμούν να διατηρήσουν στις τάξεις τους τον Κώστα Σλούκα, στον οποίο μάλιστα έχουν κάνει μία άκρως δελεαστική πρόταση.

Νέα δεδομένα για Σλούκα: Η πρόταση της Φενέρ

Το συμβόλαιο του Κώστα Σλούκα με τη Φενέρμπαχτσε εκπνέει εν τύποις αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο οι πρωταθλητές Ευρώπης επιθυμούν να διατηρήσουν τον Θεσσαλονικιό γκαρντ στις τάξεις τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τουρκική ομάδα προσέφερε στον Έλληνα καλαθοσφαιριστή νέο «σπαστό» συμβόλαιο (2+1 χρόνια) με ετήσιες αποδοχές που φτάνουν το 1.5 εκατ. ευρώ. Μία πρόταση που αντιμετωπίζεται θετικά από την πλευρά του Σλούκα, το όνομα του οποίου έχει «παίξει» αρκετά στα ρεπορτάζ τόσο του Παναθηναϊκού, όσο και του Ολυμπιακού.

Ο 27χρονος γκαρντ βρίσκεται από το 2015 στην Πόλη και εκ πρώτης όψεως, φαίνεται πως η συγκεκριμένη πρόταση φαντάζει ικανή στο να παρατείνει τη διαμονή του εκεί, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν το προσεχές διάστημα.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 48.601 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...