ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τα συγχαρητήρια του Εργοτέλη στον Παγανιά

Η κρητική ομάδα εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση στον Κώστα Παγανιά για την πρόσληψη του στον Παναθηναϊκό.

Τα συγχαρητήρια του Εργοτέλη στον Παγανιά

Οι «πράσινοι» ανακοίνωσαν σήμερα την πρόσληψη του Κώστα Παγανιά, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Μάριο Γκαλίνοβιτς στο πόστο του γυμναστή τερματοφυλάκων του συλλόγου.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, σειρά πήρε αυτή του Εργοτέλη. Ο σύλλογος από την Κρήτη συνεχάρη το πρώην μέλος του τεχνικού επιτελείο του, ευχόμενος καλή επιτυχία στην πορεία του.

Αναλυτικά:

Ο Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει τον μέχρι πρότινος προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Κώστα Παγανιά, για τη μετακίνηση του στον Παναθηναικό. Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ένα μέλος της πρωταθλήτριας ομάδας μας θα συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.900 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.