ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Τι ειπώθηκε στην πρώτη συνάντησή τους

Τα είπαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Τσάβι Πασκουάλ, συναντήθηκαν χθες βάζοντας κάτω το πλάνο της επόμενης σεζόν. Τι ζήτησε ο Καταλανός, τι απάντησε ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods.

Τα είπαν Γιαννακόπουλος-Πασκουάλ

Οι δύο άντρες συναντήθηκαν χθες το απόγευμα, συζητώντας για την επόμενη μέρα της ομάδας. Οι τίτλοι ήρθαν, οι γιορτές και τα πανηγύρια ολοκληρώθηκαν και πλέον, Γιαννακόπουλος και Πασκουάλ, σηκώνουν μανίκια, προκειμένου να δουλέψουν για το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας περιόδου.

Όπως αναφέρει η “Πράσινη”, ο Καταλανός τεχνικός σε αυτό το πρώτο ραντεβού-θα ακολουθήσουν κι’ άλλα-ζήτησε από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, να παραμείνει το ρόστερ της ομάδας ως έχει. Τι σημαίνει αυτό; Να μείνουν όλοι οι παίκτες κορμού και όσοι αντικατασταθούν, να έρθουν καλύτεροι στη θέση τους.

Ο Πασκουάλ θέλει η ομάδα του ενόψει της νέας περιόδου, να είναι όσο το δυνατόν πιο πλήρης ούτως ώστε να αντέξει τον “γολγοθά” της Ευρωλίγκας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να δίνει τη συγκατάθεσή του για την διατήρηση του ρόστερ στο μεγαλύτερο βαθμό.

Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid)
Τρομερή στιγμή με ατάκα Σλούκα σε Καλαϊτζάκη στην κάμερα του Panathinaikos24.gr: «Αυτός το καθάρισε»! (vid) 19.502 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στις επόμενες μέρες, επίκειται νέα συνάντηση, όπου θα συζητηθούν λεπτομέρειες για παίκτες που ενδιαφέρεται ή θα ενδιαφερθεί ο Παναθηναϊκός και θα ξεκινήσει και ουσιαστικά ο σχηματισμός του νέου ρόστερ. Παράλληλα θα “τρέξουν” οι υποθέσεις παικτών που πρέπει να ανανεώσουν ή θα γίνει προσπάθεια επέκτασης των συμβολαίων τους (διαβάστε σχετικά εδώ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.