ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Σενάριο “βόμβα” στο ΝΒΑ!

Αν γίνει αυτή η κίνηση, θα φέρει τα πάνω-κάτω στο ΝΒΑ!

Σενάριο

Σύμφωνα με το FOX Sports,  το Σαν Αντόνιο ετοιμάζει μια κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Ποια είναι αυτή; Μα φυσικά η απόκτηση του Λεμπρόν Τζέιμς από το Κλίβελαντ.

Η ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς, βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο και σύμφωνα με το δημοσίευμα, ετοιμάζονται για σπουδαίες κινήσεις. Πλην του Λεμπρόν, ο Πόποβιτς έχει ρίξει δίχτυα… και στον Κρις Πολ των Κλίπερς θέλοντας να φτιάξει ένα σούπερ δίδυμο που θα χτυπήσει στα ίσα την αρμάδα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, των Κάρι-Ντουράντ.

Το θέμα είναι αν ο “Βασιλιάς” θέλει να ξαναπεί αντίο στην ομάδα της καρδιάς του, το Κλίβελαντ, ωστόσο ο Πόποβιτς και τα πολλά εκατομμύρια δολάρια, μπορεί να αποτελέσουν μεγάλο κίνητρο για τον ίδιο.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 220.526 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.