ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πασκουάλ: «Ακόμη δεν έχουμε ταυτότητα – Οι Έλληνες παίκτες δίνουν το DNA»

Ο Καταλανός τεχνικός κατέστησε σαφές πως η ύπαρξη του ελληνικού στοιχείου στο ρόστερ θα διατηρήσει τον Παναθηναϊκό σε τροχιά επιτυχιών.

Πασκουάλ: «Ακόμη δεν έχουμε ταυτότητα - Οι Έλληνες παίκτες δίνουν το DNA»

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει ο Τσάβι Πασκουάλ στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6» ήταν και μία που αφορούσε το ελληνικό στοιχείο της ομάδας.

Ο Καταλανός εμφανίστηκε υπέρμαχος της άποψης για τη δημιουργία στιβαρού ελληνικού κορμού, ο οποίος θα πρέπει να συνδυαστεί με ποιοτικούς ξένους ώστε η ομάδα να παραμείνει σε τροχιά επιτυχιών: «Μακάρι να έχουμε όσους περισσότερους Έλληνες παίκτες γίνεται. Κερδίσαμε, αλλά ακόμη δεν έχουμε ταυτότητα. ΟΙ Έλληνες παίκτες δίνουν το DNA της ομάδας. Θα πρέπει να το συνδυάσουμε αυτό με το να παραμείνουμε στις ράγες που δίνουν τις νίκες. Κάθε χώρα έχει τα στοιχεία της ταυτότητάς της και ο προπονητής θα πρέπει να τα κατανοήσει για να κάνει σωστότερα τη δουλειά του. Θα ήταν πολύ καλό να προσθέσουμε Έλληνες παίκτες, όχι μόνο τη φετινή χρονιά, αλλά και σε βάθος χρόνου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πασκουάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.