ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τέλος ο Κοτσόλης

Η «πράσινη» ΠΑΕ ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της της με τον έμπειρο πορτιέρο, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά, μέσω ανακοίνωσής της.

Τέλος ο Κοτσόλης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ευχαριστεί θερμά τον Στέφανο Κοτσόλη, για την πολυδιάστατη και σημαντική προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Η ολοκλήρωση της τρέχουσας συνεργασίας με τον Στέφανο Κοτσόλη αποτελεί μια άνω τελεία στη σχέση της ομάδας μαζί του, όπως αντίστοιχα είχε συμβεί και το 2005.

Ο Στέφανος αποτελεί μέλος της ομάδας ουσιαστικά επί μία 20ετία, με μικρές παρενθέσεις, έχοντας ζυμωθεί με την ιδέα και τις αξίες του Παναθηναϊκού. Βίωσε μερικές από τις κορυφαίες στιγμές της ιστορίας του Συλλόγου. Το ήθος, η ακεραιότητα, η σοβαρότητα και ο επαγγελματισμός του δεν χρειάζονται «διαφήμιση», όπως άλλωστε και η αγάπη του για τον Παναθηναϊκό. Κάθε επιτυχία στη ζωή και την καριέρα σου, Στέφανε.».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...