ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Ματιές» από Αζερμπαϊτζάν για Ρινάλντι

Οι Αζέροι αναφέρουν πως ο Αργεντινός φορ των «πρασίνων» βρίσκεται στο «στόχαστρο» της Καραμπάγκ.

«Ματιές» από Αζερμπαϊτζάν για Ρινάλντι

Ο Λαουτάρο Ρινάλντι αποτελεί «ξένο σώμα» στο ρόστερ των «πρασίνων», που περιμένουν εδώ και καιρό κάποια επίσημη πρόταση από σύλλογο του εξωτερικού προκειμένου να τον παραχωρήσουν και να απαλλαγούν από το υψηλό συμβόλαιό του.

Πάντως, σύμφωνα με «τιτίβισμα» από το Αζερμπαϊτζάν, η Καραμπάγκ, σύλλογος της εν λόγω χώρας, ενδιαφέρεται για τον 23χρονο Αργεντινό επιθετικό, ο οποίος αρέσει στον προπονητή της ομάδας, Κουρμπάν Κουρμπάνοφ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.