ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Πόρτα» από Ρινάλντι στην Καραμπάγκ: Γιατι χάλασε το deal με τους Αζέρους

Ποιος λόγος οδήγησε τον Λαουτάρο Ριναλντι να αρνηθεί την πρόταση της Καραμπάγκ.

«Πόρτα» από Ρινάλντι στην Καραμπάγκ: Γιατι χάλασε το deal με τους Αζέρους

Το απόγευμα της Πέμπτης, ένα «τιτίβισμα» από τον επίσημο λογαριασμό της Καραμπάγκ, αποκάλυψε το ενδιαφέρον του συλλόγου για την απόκτηση του Λαουτάρο Ρινάλντι.

Μάλιστα, η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν έφτασε πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», ωστόσο το deal χάλασε για μία λεπτομέρεια, η οποία δεν αφορούσε το οικονομικό σκέλος αλλά το αζερικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρει ο σύλλογος σε ανάρτησή του στο Facebook, o Ρινάλντι απέρριψε την προοπτική μεταγραφής του στην Καραμπάγκ μόλις έμαθε πως στο πρωτάθλημα της χώρας συμμετέχουν μόλις οκτώ σύλλογοι, γεγονός που «χάλασε» τον ποδοσφαιριστή και εν συνεπεία την όλη ιστορία.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.775 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με αφορμή το «άκυρο» του Ρινάλντι, η Καραμπάγκ δεν δίστασε να προβεί σε ένα «αιχμηρό» σχόλιο προς την ομοσπονδία της χώρας, αναφέροντας το εξής: «Η κατάσταση χειροτερεύει κάθε χρόνο. Ποιος θα ήθελε να έρθει σε ένα τέτοιο πρωτάθλημα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.