ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Η άποψη του Τσάβι Πασκουάλ για τον Μάντζαρη

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον Βαγγέλη Μάντζαρη ο Καταλανός τεχνικός.

Η άποψη του Τσάβι Πασκουάλ για τον Μάντζαρη

Η συζήτηση με τον Τσάβι Πασκουάλ στον ΣΠΟΡ FM 94.6 πήγε πολλές φορές γύρω από τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους του «τριφυλλιού», ωστόσο ο Καταλανός τεχνικός κατέστησε σαφές πως δεν πρόκειται να προβεί σε αποκαλύψεις.

Ωστόσο, ο ίδιος δεν δίστασε να πει την άποψή του για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, για τον οποίον έχει καταθέσει πρόταση ο Παναθηναϊκός. Ο Καταλανός εκφράστηκε με ιδιαίτερα θετικούς χαρακτηρισμούς για την αξία του 27χρονου γκαρντ: «Είναι ένας καλός παίκτης, που έπαιξε πολύ καλά στο Final Four. Κατανοεί καλά το άθλημα. Υπάρχουν παίκτες που να μην είναι σούπερ φαντεζί, αλλά είναι πολύ σημαντικοί σε μια ομάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...