ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πήγε για το «κόλπο γκρόσο» η Μακάμπι, αλλά…

O Ντέιβιντ Μπλατ έφτασε ένα βήμα πριν την επιστροφή, αλλά το deal δεν προχώρησε. Συνεχίζουν το ψάξιμο οι Ισραηλινοί.

Πήγε για το «κόλπο γκρόσο» η Μακάμπι, αλλά...

Οι τελευταίες δύο σεζόν αποτέλεσαν… εφιάλτη για την, άλλοτε κραταιά δύναμη του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, με τους Ισραηλινούς να σχεδιάζουν την αντεπίθεσή τους με στόχο την ολική επαναφορά τους στο εγχώριο πρωτάθλημα αλλά και την Ευρώπη.

Η διοίκηση της «ομάδας του Λαού» είχε βρει στο πρόσωπο του, παλιού της γνώριμου, Ντέιβιντ Μπλατ, τον κατάλληλο άνθρωπο στον δρόμο για την αγωνιστική «ανάσταση», ωστόσο το εν λόγω deal δεν προχώρησε, έστω κι αν έφτασε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωσή του.

Όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο σύλλογος από το Ισραήλ, ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν θα επιστρέψει στο Τελ Αβίβ, παραμένοντας στην Νταρουσάφακα και την επόμενη σεζόν.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 50.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον, οι εξάκις πρωταθλητές Ευρώπης αναγκάζονται να κινηθούν σε άλλα «μονοπάτια» για την εύρεση του εκλεκτού, καθώς ο Μπλατ προτίμησε το Eurocup έναντι της Ευρωλίγκας.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...