ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Στο «κάδρο» του Παναθηναϊκού ο Άαρον Τζάκσον

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, Παναθηναϊκός, Μακάμπι και Αρμάνι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Αμερικανό που έμεινε ελεύθερος απ' την ΤΣΣΚΑ, ενώ υπάρχουν προτάσεις και από δύο ομάδες του NBA

Στο «κάδρο» του Παναθηναϊκού ο Άαρον Τζάκσον

Ο Άαρον Τζάκσον αποχώρησε έπειτα από μια “γεμάτη” πενταετία από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τη φανέλα της οποίας στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2016. Ο Αμερικανός έχει φτιάξει πολύ καλό όνομα στην Ευρωλίγκα και το γεγονός πως βγαίνει ελεύθερος στην… πιάτσα ανοίγει την όρεξη σε πολλούς συλλόγους για να αποτελέσουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Τζάκσον έχει σαν προοπτική το NBA και η προτεραιότητά του είναι να βρει ένα καλό συμβόλαιο στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, ωστόσο ήδη τρεις ομάδες της Ευρωλίγκας όχι μόνο τον έχουν βάλει ψηλά στη λίστα τους, αλλά έχουν προχωρήσει σε επαφές μαζί του. Και μία απ’ αυτές είναι ο Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, οι “πράσινοι” έχουν κάνει ήδη κουβέντα με τον Αμερικανό, ενώ οι ίδιες “πηγές” αναφέρουν ότι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Αρμάνι Μιλάνο επίσης έχουν προχωρήσει σε πρόταση προς τον Τζάκσον. Παράλληλα, ενδιαφέρον υπάρχει και από δύο ομάδες του NBA, χωρίς να έχει γίνει γνωστό ποιες είναι αυτές.

Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν!
Θορυβώδες χτύπημα Γιαννακόπουλου για Ναν! 27.301 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Παναθηναϊκός δείχνει να έχει μπει αρκετά “γερά” στο μεταγραφικό παζάρι με σκοπό να ενισχυθεί όσο το δυνατόν περισσότερο και φυσικά όσο γίνεται πιο γρήγορα ώστε ο Τσάβι Πασκουάλ να έχει στα χέρια του ό,τι ακριβώς χρειάζεται.

Ο Άαρον Τζάκσον τελείωσε την περσινή Ευρωλίγκα έχοντας σε 34 παιχνίδια, 21:39 λεπτά μ.ο, 7.6 π (54.2% δίπ, 47.7% τριπ, 73.5% βολές), 1.4 ριμπάουντ, 3.6 ασιστ και 1,6 λάθη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...