ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παίκτης «έκραξε» πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού

Δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις στο πέρασμά του από το «τριφύλλι».

Παίκτης «έκραξε» πρώην προπονητή του Παναθηναϊκού

«Μύδροι» από τον Τζέικομπ Πούλεν προς τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς! Ο έμπειρος γκαρντ, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα της Χίμκι τη φετινή σεζόν, μίλησε με τα χειρότερα λόγια για τον προπονητή του, Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο 27χρονος άσος χαρακτήρισε τον Μαυροβούνιο, ως τον χειρότερο κόουτς που είχε ποτέ στην καριέρα του. «Ήταν ο χειρότερος προπονητής με τον οποίον έχω συνεργαστεί. Δεν κοντρόλαρε την ομάδα με οποιοδήποτε τρόπο κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Το μόνο που έκανε ήταν να επιτρέπει στον Αλεξέι Σβεντ να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο και να τον αφήνει να σουτάρει 30 φορές σε κάθε αγώνα. Κανένας άλλος παίκτης απόλαυσε το παιχνίδι τη σεζόν που πέρασε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Σε όλη την διάρκεια της χρονιάς δεν ήθελε να με βλέπει στην ομάδα. Δεν έκανα κάποια παράβαση, τίποτα κακό. Απλά με έθεσε εκτός ομάδας. Ακόμα και έπειτα από καλές εμφανίσεις δεν μου έδινε χρόνο συμμετοχής στο επόμενο παιχνίδι, κάτι που με έπεισε ότι δεν με ήθελε στην ομάδα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.