ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Χεζόνια θέλει, ο Παναθηναϊκός θέλει, αλλά…

Λατρεύει Παναθηναϊκό, τον θέλει ο Πασκουάλ, στη μέση το Ορλάντο.

Ο Χεζόνια θέλει, ο Παναθηναϊκός θέλει, αλλά...

Ο Μάριο Χεζόνια, με τις συνεχείς αναρτήσεις του για τον Παναθηναϊκό, δημιούργησε μια… σχέση αγάπης με τον κόσμο της ομάδας και μοιραία οι ψίθυροι μετατράπηκαν σε συζητήσεις, για το αν θα μπορούσε ο Κροάτης να αφήσει το ΝΒΑ για το τριφύλλι.

Τα δεδομένα

Ο θυμόσοφος λαός λέει “σαν θέλει η νύφη και γαμπρός…”. Στην περίπτωση του 22χρονου γκαρντ, μάλλον δεν ισχύει. Όπου “νύφη” Χεζόνια, όπου “γαμπρός” Παναθηναϊκός και όπου Ορλάντο;

«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό
«Λευκός σωσίας του Τζόρνταν»: Το ιστορικό πρωτοσέλιδο της Gazzetta dello Sport για το κορυφαίο ρεσιτάλ του Γκάλη στον Παναθηναϊκό 12.938 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα πράγματα είναι απλά. Αν ο Κροάτης ήταν ελεύθερος, πιθανώς τώρα να μιλούσαμε για ένα κλεισμένο deal. Όμως δεν είναι. Ο Χεζόνια έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με το Ορλάντο για το οποίο θα λάβει 4.078.320 δολάρια, με τους Μάτζικ να έχουν τη δυνατότητα να τον κρατήσουν για έναν ακόμη χρόνο, δίνοντάς του 5.167.321  δολάρια.

Τουτέστιν, ο Χεζόνια όχι μόνο δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά χρυσοπληρώνεται κιόλας! Το αν θα συνεχίσει στους Μάτζικ του χρόνου είναι άλλο θέμα και όπως αναφέρει το NBA Greece, οι “λιμνάθρωποι” σκέφτονται και την ανταλλαγή εφόσον οι συνθήκες συμφέρουν την ομάδα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μάριο Χεζόνια γουστάρει Παναθηναϊκό, γουστάρει Πασκουάλ, παρά τις κόντρες που είχαν στο παρελθόν (με τον Κροάτη να εκθειάζει τον Καταλανό τεχνικό διότι έμαθε από αυτόν στη συνέχεια), ο Ισπανός προπονητής “ομολόγησε” πως θα τον ήθελε στην ομάδα, αλλά από το 2018… όλα αυτά μπορεί να γίνουν πραγματικότητα.

Συνεπώς, αν ο Χεζόνια φύγει του χρόνου (2018) από το ΝΒΑ και αποφασίσει να επιστρέψει στην Ευρώπη, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο, εφόσον στον πάγκο του βρίσκεται ο Τσάβι Πασκουάλ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.