ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Πληρωμένη» απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό της Μπασκόνια! (pic)

Δεν μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης με τον Λάρκιν ο Μάικ Τζέιμς! Διαβάστε τι ειπώθηκε στο Twitter.

«Πληρωμένη» απάντηση του Τζέιμς σε οπαδό της Μπασκόνια! (pic)

Ο Μάικ Τζέιμς αποχώρησε από τη Μύκονο, συνεχίζοντας τις διακοπές του και έχοντας ανοικτή επικοινωνία με τους ακόλουθούς του στο Twitter.

Ένας εξ αυτών, προερχόμενος από την Ισπανία, θέλησε να… τσιγκλήσει τον Αμερικανό γκαρντ, σχολιάζοντας πως: «Ο Λάρκιν είναι καλύτερος και πιο γρήγορος από εσένα», βάζοντας στη «ζυγαριά» τον Τζέιμς με τον γκαρντ της Μπασκόνια.

Ο 27χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού πάντως δεν δίστασε να απαντήσει άμεσα και κατατοπιστικά στον Ισπανό οπαδό, τοποθετώντας βέβαια αρκετή δόση χιούμορ στο σχόλιό του: «Πρωτίστως, είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος της Ευρώπης (και είναι γεγονός). Δευτερευόντως, εάν ο Λάρκιν είναι καλύτερος από εμένα κατά τη γνώμη σου, τότε ΟΚ. Φέτος νικήσαμε δύο φορές την Μπασκόνια οπότε…»

Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4!
Χαμός στο Βερολίνο: Τόσοι οπαδοί του Παναθηναϊκού αναμένονται στο final 4! 3.606 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

https://twitter.com/TheNatural_05/status/875683740487344130

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.