ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ξεκαθάρισε τη θέση του για Λάρκιν ο Τζέιμς (pic)

Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού προχώρησε σε ένα νέο, επεξηγηματικό tweet για τον καλαθοσφαιριστή της Μπασκόνια.

Ξεκαθάρισε τη θέση του για Λάρκιν ο Τζέιμς (pic)

Το απόγευμα της Παρασκευής, ένας φίλος της Μπασκόνια ήθελε να «πικάρει» τον καλαθοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, λέγοντάς του πως ο Λάρκιν είναι καλύτερος από εκείνον, λαμβάνοντας άμεση απάντηση από πλευράς Τζέιμς.

Ο Αμερικανός γκαρντ του «τριφυλλιού» κατέστησε σαφές πως απάντησε με χιουμοριστικό τρόπο στην ερώτηση του οπαδού της Μπασκόνια για τον Λάρκιν, τονίζοντας πως, κατά την άποψή του, ο παίκτης της Μπασκόνια αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης:

«Ο Λάρκιν είναι ένας από τους έξι καλύτερους γκαρντ της Ευρώπης, εάν δεν ξεχνώ κάποιον άλλον. Τα πήγε περίφημα τη φετινή σεζόν. Δεν θέλω κανένας από εσάς να νομίζει ότι βγάζω… χολή εναντίον του».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 48.063 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.