ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σενάριο για Χουλτ και Σταντάρ Λιέγης!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, ο Νίκλας Χουλτ βρίσκεται στο στόχαστρο της Σταντάρ Λιέγης.

Σενάριο για Χουλτ και Σταντάρ Λιέγης!

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα dhnet.be, η Σταντάρ-του Σα Πίντο-θέλει τον Σεμπάστιαν Ποκονιόλι για το αριστερό της άκρο με τον Νίκλας Χουλτ, να αποτελεί τη δεύτερη επιλογή σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία με τον Βέλγο, ο οποίος αγωνίστηκε στην Πρέμιερ Λιγκ την σεζόν που μας πέρασε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Χουλτ είναι η μπακ-απ επιλογή της βελγικής ομάδας, με την ιστοσελίδα να κάνει μια εκτενή αναφορά για τα πεπραγμένα του Σουηδού με την πράσινη φανέλα φέτος. Μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ρωτήθηκε και ο Πολ Εμποκού, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Χουλτ στο “τριφύλλι” και παλιός παίκτης της Σταντάρ, τονίζοντας πως ο Σουηδός έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά.

Δείτε το δημοσίευμα εδώ.

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 5.927 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.