Τα τελευταία εικοσιτετράωρα έγινε γνωστό, δια μέσω δημοσιευμάτων αλλά και από τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, πως η Μπεσίκτας ενδιαφέρεται «ζεστά» για την απόκτηση του Ροντρίγκο Μολέδο, με τον τουρκικό σύλλογο να ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση στον Παναθηναϊκό για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με τις φήμες, η Μπεσίκτας θα έρθει λίαν συντόμως με πρόταση η οποία θα κινείται μεταξύ 2 και 3 εκατομμυρίων ευρώ, έχοντας σε πρώτο πλάνο τον Βραζιλιάνο αμυντικό, καθώς αναζητά εναγωνίως ενίσχυση στα μετόπισθέν της εν όψει της νέας σεζόν.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός έχει προ πολλού ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να ρίξει «νερό» στο «κρασί» του όσον αφορά την τιμή πώλησης του Μολέδο. Οι «πράσινοι» κοστολογούν τον ποδοσφαιριστή στα 3 εκατ. ευρώ και πολύ δύσκολα θα τον παραχωρήσουν σε περίπτωση που έρθει προσφορά μικρότερη από το όριο που έχει τεθεί.

Οι λόγοι για την «άκαμπτη» στάση του «τριφυλλιού» στο ζήτημα αυτό έχουν να κάνουν με τους όρους που υπάρχουν στο συμβόλαιο του 28χρονου ποδοσφαιριστή καθώς σε περίπτωση πώλησής του, ο Παναθηναϊκός θα «καρπωθεί» το 60% της τιμής, η Ιντερνασιονάλ το 25% και ο Μολέδο το 15%.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Μολέδο σκέφτεται σοβαρά να αποσύρει το δικό του μερίδιο (15%) από τη συμφωνία, προκειμένου να διευκολύνει ένα πιθανό deal με τη Μπεσίκτας, η οποία του προσφέρει συμβόλαιο με αρκετά δελεαστικές αποδοχές, που φτάνουν το 1 εκατ. ευρώ ετησίως.

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

HIGHLIGHTS