ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το παρασκήνιο για Μάντζαρη: «Είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» – Πριν το Final 4 η πρώτη επαφή…»

Οι επαφές του Παναθηναϊκού με τον Βαγγέλη Μάντζαρη είχαν αρχίσει πριν το Final 4 της Πόλης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Πράσινης».

Το παρασκήνιο για Μάντζαρη: «Είχε συμφωνήσει σε όλα με τους «πράσινους» - Πριν το Final 4 η πρώτη επαφή...»

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Βαγγέλης Μάντζαρης έδωσε τα χέρια με τους Αγγελόπουλους, ανανεώνοντας για τρία χρόνια το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό, γεγονός που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από πλευράς Παναθηναϊκού, με τους «πράσινους» να κάνουν λόγο για αθέτηση συμφωνίας από τον 27χρονο γκαρντ.

Η «Πράσινη» δημοσίευσε στο σημερινό της φύλλο ένα εκτενές ρεπορτάζ αναφορικά με την υπόθεση Μάντζαρη, στο οποίο αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως ο διεθνής γκαρντ είχε συμφωνήσει σε όλα με τον Παναθηναϊκό, τονίζοντας πως οι πρώτες επαφές μεταξύ του συλλόγου και του παίκτη πραγματοποιήθηκαν πριν το Final 4.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ της «Πράσινης»:

«Για να φτάσει ο Μάντζαρης να πει το ‘ναι’ στον Τσάβι Πασκουάλ πριν περάσει το κατώφλι της ‘Arcadia’, είχαν προηγηθεί μια σειρά από επαφές και συνομιλίες κάτω από άκρα μυστικότητα και εχεμύθεια, με τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να προστατεύουν απόλυτα τον παίκτη και τον ατζέντη του, Δημήτρη Τοπαλίδη».

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 46.012 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Σε αυτές τις συναντήσεις ανάμεσα στους πράσινους και την πλευρά του Μάντζαρη συζητήθηκαν και συμφωνήθηκαν τα πάντα σχετικά με τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο Παναθηναϊκός στην αρχή πρότεινε διετή συνεργασία και κατόπιν επιθυμίας του παίκτη είπε ‘οκ’ στο τριετές συμβόλαιο. Κάπου εκεί επήλθε η συμφωνία μεταξύ των πράσινων και του Μάντζαρη. Μάλιστα το μεσημέρι της Παρασκευής ο παίκτης μίλησε και με τον Τσάβι Πασκουάλ, μιας κι αυτό ήταν αδύνατο να γίνει στα προηγούμενα ραντεβού που πραγματοποιήθηκαν αρχικά το Μάη (λίγο πριν το Final 4) και συνεχίστηκε τον Ιούνη κατά τη διάρκεια των τελικών».

«Τώρα τι συνέβη και ο Μάντζαρης με τον ατζέντη του τα άλλαξαν όλα μέσα σε λίγα λεπτά, δεν αφορά τον Παναθηναϊκό… Το όχι στους Αγγελόπουλος έγινε ναι και κοινή επιθυμία. Μιλάμε για τρομερά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός έκανε την προσπάθειά του, έδωσε τα χέρια, τήρησε τα πάντα με απόλυτη εχεμύθεια, καθώς υπήρχαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του αθλητή με τον Ολυμπιακό, κατανόησε τους φόβους του Μάντζαρη να μη χρειαστεί να φύγει στο εξωτερικό και στο τέλος το ευχαριστώ ήταν η απόδειξη πως ο Μάντζαρης και ο ατζέντης του το έπαιζαν σε διπλό ταμπλό… Τελικά κάποια στιγμή η πλευρά του Μάντζαρη πρέπει να απαντήσει στα ακόλουθα ερωτήματα: Ποιος πλησίασε ποιον; Έγινε ραντεβού πριν το Final 4 αλλά και κατά τη διάρκεια των τελικών; Μίλησε ο παίκτης με τον Πασκουάλ και τι είπαν».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.