ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Απίστευτο: Κασκόλ του Παναθηναϊκού στον πάγκο της πρωταθλήτριας Βαλένθια! (vid & pics)

Απ' ότι φαίνεται, η Βαλένθια είχε την... ευλογία του Παναθηναϊκού στον δρόμο για την κατάκτηση της ΑCB! Δείτε τις εικόνες και το βίντεο.

Απίστευτο: Κασκόλ του Παναθηναϊκού στον πάγκο της πρωταθλήτριας Βαλένθια! (vid & pics)

Η Βαλένθια είναι από το βράδυ της Παρασκευής η νέα πρωταθλήτρια Ισπανίας, μετά τη νίκη της με 87-76 επί της Ρεάλ Μαδρίτης και πολλοί κάνουν λόγο για μπασκετικό θαύμα, τηρουμένων των αναλογιών και συγκριτικά με τη δυναμική των δύο συλλόγων.

Ωστόσο εμείς στο Panathinaikos24.gr έχουμε άλλη άποψη για το κατόρθωμα της Βαλένθια και υποστηρίζουμε ευθέως πως η μεγάλη αυτή επιτυχία οφείλεται και στον… εξάστερο, έστω και εμμέσως.

Αν παρατηρήσετε το βίντεο και τις φωτογραφίες που παραθέτουμε, θα δείτε πως ακριβώς πίσω από τον πάγκο της Βαλένθια, κατά τη διάρκεια του Game 4 με τη Ρεάλ, βρέθηκε κρεμασμένο ένα κασκόλ του… Παναθηναϊκού!

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.219 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε εάν η τοποθέτηση του κασκόλ ήταν «δάχτυλος» Ρομέιν Σάτο (ο οποίος αγωνίζεται στη νυν πρωταθλήτρια Ισπανία), ωστόσο, κρίνοντας από το αποτέλεσμα, μπορούμε να πούμε πως η παρουσία του στο «στρατηγικό» αυτό σημείο, έφερε γούρι για τη Βαλένθια!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.