ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Το… παρασκήνιο πίσω από το προσωνύμιο του Φώτση

Ο έμπειρος φόργουορντ αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τον φωνάζουν «Μπάτμαν» και δεν ήταν αυτός που όλοι νομίζαμε!

Το... παρασκήνιο πίσω από το προσωνύμιο του Φώτση

Έχει κλεισμένα τα 36 (γεννημένος την Πρωταπριλιά του 1981) και βαδίζει αισίως προς τα 37 του, ωστόσο ο ίδιος δεν σκέφτεται να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Ο Αντώνης Φώτσης δεν το βάζει κάτω, αψηφά την ηλικία του και προπονείται με σκοπό να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά, να παίζει μπάσκετ, όπως δήλωσε στον «ΣΚΑΪ».

Πλην των υπολοίπων, ο έμπειρος φόργουορντ των «πρασίνων» αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο τον καλούν με το, γνωστό σε όλους πλέον, παρατσούκλι «Μπάτμαν». Κι αν όλοι μας πιστεύαμε ότι το προσωνύμιο αυτό έχει ως «πηγή» τις ασυναγώνιστες ικανότητές του-ιδίως τα περασμένα χρόνια- στο παιχνίδι πάνω από τη στεφάνη, ο ίδιος ο Φώτσης έδωσε μια παντελώς διαφορετική απάντηση από την αναμενόμενη.

Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!»
Ισπανικά ΜΜΕ: «Στον Παναθηναϊκό ο Χεζόνια!» 54.637 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Είναι ένα παρατσούκλι που μου το έβγαλαν μικρός. Επειδή είχα μυωπία και δεν φορούσα γυαλιά, έκλεινα τα μάτια μου λίγο και γι’ αυτό με έβγαλαν έτσι», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του στο τηλεοπτικό δίκτυο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...