ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πρόταση με αυξημένες αποδοχές στον Σλούκα – Η στάση του ΠΑΟ

Τα δεδομένα για την περίπτωση του Κώστα Σλούκα. Η βελτιωμένη πρόταση της Φενέρ, η επιθυμία του ιδίου, το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και οι κρίσιμες ημέρες που έρχονται. Διαβάστε το ρεπορτάζ του panathinaikos24.gr.

Πρόταση με αυξημένες αποδοχές στον Σλούκα - Η στάση του ΠΑΟ

Παράλληλα με τα «επινίκια» τα οποία καλά κρατούν στο «στρατόπεδο» της Φενέρ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος Τουρκίας, τρέχουν τα ζητήματα που αφορούν το μέλλον ορισμένων πρωτοκλασάτων στελεχών της, εντός των οποίων βρίσκεται και αυτό του Κώστα Σλούκα.

Οι διαθέσιμες επιλογές

Η περίπτωση του 27χρονου γκαρντ απασχολεί εδώ και καιρό τα ρεπορτάζ, καθώς ο ίδιος είχε υπογράψει το 2015 συμβόλαιο διάρκειας 2+1 χρόνων και στην παρούσα φάση οι επιλογές που έχει μπροστά του  είτε να παραμείνει κάτοικος Πόλης αποδεχόμενος τη νέα προσφορά της Φενέρ για πρόωρη επέκταση του συμβολαίου του, η οποία έχει κατατεθεί εδώ και μέρες, είτε να αποχωρήσει «εξαγοράζοντας» την ελευθερία του με την καταβολή ενός ποσού, μέσω του opt out, που αφορά ένα ποσό της τάξης των 100.000 ευρώ.

Η επιθυμία του Ζοτς

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς επιθυμεί την παραμονή του Σλούκα στην ομάδα, την ίδια ώρα που ο έτερος σταρ της Φενέρ, Μπογκντάνοβιτς, δεν έχει λάβει ακόμη οριστική απόφαση για το αν θα παραμείνει στη Φενέρ ή θα αποχωρήσει με προορισμό το ΝΒΑ. Ο Σέρβος κόουτς προφανώς και θα ήθελε να έχει και τους δύο παίκτες στη διάθεσή του εν όψει της νέας σεζόν, γεγονός το οποίο «παίζεται» ως αυτή την ώρα.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 19.412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η πρόταση της Φενέρ και το ραντεβού

Εντός των επομένων ημερών, ο Κώστας Σλούκας αναμένεται να έρθει σε επαφή με τη διοίκηση της Φενέρ, ώστε να γίνει μια πιο ξεκάθαρη κουβέντα αναφορικά με το μέλλον του, έχοντας πάντα υπ’ όψιν την πρόταση που του έχει γίνει. Σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr, αυτή περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές, αλλά αυτό δεν είναι το παν για τον παίκτη. Εάν υπάρξει διαφορετική κατάληξη, τότε θα ανοίξει «διάπλατα» ο δρόμος της αποχώρησής του από την Πόλη, πράγμα που εάν συμβεί τότε θα δώσει το «έναυσμα» στον Παναθηναϊκό να δει πιο «ζεστά» την υπόθεσή του.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Οι «πράσινοι», έχουν πραγματοποιήσει μια  και αναγνωριστική επαφή για τον παίκτη, και έχουν εκφράσει στον εκπρόσωπό του, το ενδιαφέρον τους,  ωστόσο όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες, όταν ο Σλούκας θα πάρει την απόφασή του για το μέλλον του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συγκεκριμένη πρόταση δεν έχει κατατεθεί, παρά τα όσα φημολογούνται. Εάν επιλέξει την «ελευθερία» του, τότε ο Παναθηναϊκός, όπως και αρκετές ομάδες από το «πάνω ράφι» αναμένεται να μπουν δυναμικά στο «κόλπο» της διεκδίκησης της υπογραφής του 27χρονου γκαρντ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.