ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ο Πασκουάλ εκτιμά όσους ξέρουν από μπάσκετ…

Ο Καταλανός εκφράζεται μετρημένα, ωστόσο δεν διστάζει να εκθειάσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την αντιμετώπισή τους στο ίδιο το άθλημα.

Ο Πασκουάλ εκτιμά όσους ξέρουν από μπάσκετ...

Αυτές τις ημέρες συμπληρώνει επτά μήνες παρουσίας στον πάγκο του Παναθηναϊκού, ωστόσο, είχε καταφέρει να διαμορφώσει άποψη για το ποιον των φίλων της ομάδας, έχοντας βρεθεί δεκάδες φορές αντιμέτωπος με τους «πράσινους» τον καιρό που προπονούσε τη Μπαρτσελόνα.

Όταν κλήθηκε να αναλάβει τις τύχες του «Εξάστερου», η άποψη αυτή ενισχύθηκε ακόμη περισσότερο και -πλέον- ο Καταλανός δεν διστάζει να εκθειάζει τον κόσμο της ομάδας για την αντίληψη και την αντιμετώπιση που έχει πάνω στο ίδιο το άθλημα.

Ο Πασκουάλ δεν είναι «δημαγωγός» ούτε αρέσκεται σε εύκολα λόγια εντυπωσιασμού. Τουναντίον, πρόκειται για έναν φιλοσοφημένο, πλην μετρημένο και εργασιομανή άνθρωπο, ο οποίος δουλεύει νυχθημερόν προκειμένου να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν!
Χτύπημα Γιαννακόπουλου με Ναν! 42.545 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην προσπάθειά του αυτή, έχει συμμάχους τόσο εντός (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, παίκτες) τόσο εκτός παρκέ και αντιλαμβάνεται πλήρως τη συμπεριφορά του κοινού της ομάδας, που «χτίστηκε» μέσα από τις επιτυχίες των τελευταίων είκοσι ετών και γαλουχήθηκε στους βασικούς άξονες της κατανόησης του αθλήματος.

«Με τον καιρό αντιλήφθηκα ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ξέρουν μπάσκετ. Και καταλαβαίνουν το μπάσκετ…», δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ στα «Νέα», ενώ παρόμοια τοποθέτηση είχε κάνει και στον «αέρα» του «ΣΠΟΡ FM 94.6». Ο Καταλανός εκτιμά τον κόσμο και στον αντίποδα, οι οπαδοί επιστρέφουν τον σεβασμό αυτό εις διπλούν…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...