ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΠΟΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Βλέπει Ντάρμπισιρ ο Παναθηναϊκός!

Ο 31χρονος Άγγλος φορ της Ομόνοιας «βολιδοσκοπείται» από τον Παναθηναϊκό. Ποια τα δεδομένα και οι δυσκολίες της υπόθεσης.

Βλέπει Ντάρμπισιρ ο Παναθηναϊκός!

Μία από τις θέσεις τις οποίες οι «πράσινοι» θα κοιτάξουν να ενισχύσουν εν όψει της νέας σεζόν είναι αυτή του σέντερ φορ και, σύμφωνα με την Πράσινη, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ματ Ντάρμπισιρ.

Στην Κύπρο ανέφεραν ότι το «τριφύλλι» πραγματοποίησε διερευνητική επαφή για τον 31χρονο Άγγλο επιθετικό της Ομόνοιας, με την «Πράσινη» να τονίζει πως η περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπλάκμπερν και του Ολυμπιακού, θα απασχολήσει μόνο εάν «ναυαγήσουν» οι διαπραγματεύσεις με τον Κλωναρίδη.

Το συμβόλαιο του Άγγλου φορ με την Ομόνοια λήγει το καλοκαίρι του 2018 και ο κυπριακός σύλλογος θέλει χρήματα για να τον αποδεσμεύσει. Ωστόσο, ο μάνατζερ του Ντάρμπισιρ ενημέρωσε τους «πράσινους» πως μπορούν να τον αποκτήσουν ως ελεύθερο, κάτι που θα ήθελε και το ίδιο το «τριφύλλι».

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.406 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.