ΚΛΕΙΣΙΜΟ
"Δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό"

Μπεργκ: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση»

Διέψευσε και ο Μάρκους Μπεργκ τα σενάρια για την Αλ Λαΐν.

Μπεργκ: «Δεν υπάρχει καμία πρόταση»

Μετά τον εκπρόσωπό του και τον Παναθηναϊκό και ο Μάρκους Μπεργκ, διέψευσε τα σενάρια περί πρότασης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όπως αναφέρει η Live Sport, ο Παναθηναϊκός επικοινώνησε με τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος τους μετέφερε πως δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη πρόταση, δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, ενώ τους είπε πως δε γνωρίζει αν υπάρχει πρόθεση από κάποια ομάδα, ούτως ώστε να καλύψει τη ρήτρα του.

Συνεπώς το σενάριο περί Αλ Λαΐν και ΗΑΕ δεν έχει καμία υπόσταση, αλλά όσον αφορά γενικά τον Μάρκους Μπεργκ, το καλοκαίρι αναμένεται καυτό και αγωνιώδες για το «τριφύλλι» και αυτό διότι και οι πρόσφατες δηλώσεις του Σουηδού (μετά την τιμωρία του) αλλά και η γενικότερη κατάσταση στο σύλλογο, έχουν ενδεχομένως αλλάξει τη στάση του Μπεργκ, ο οποίος αν βρει πρόταση από ομάδα ανταγωνιστικού πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει, παρά το γεγονός πως και αυτός και η οικογένειά του περνούν καλά στη χώρα μας και την αγαπούν πολύ.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.630 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.