ΚΛΕΙΣΙΜΟ
η πρόταση του ΠΑΟ

Αποκλειστικό: 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Τζέιμς!

Ο Μάικ Τζέιμς είναι έτοιμος να πει το "ναι" στην πρόταση του Παναθηναϊκού, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες του panathinaikos24.gr αγγίζει τα 2,5 εκατ. ευρώ συνολικά.

Αποκλειστικό: 2,5 εκατομμύρια ευρώ στον Τζέιμς!

Η βασική προτεραιότητα των «πρασίνων» εν όψει, όπως εκφράστηκε και δια στόματος Τσάβι Πασκουάλ στις πρόσφατες συνεντεύξεις του, είναι η διατήρηση του βασικού κορμού του ρόστερ και η ενίσχυσή του με ποιοτικές προσθήκες.

Βάσει αυτών των δεδομένων, ο Παναθηναϊκός έκανε το βήμα για την παραμονή του Μάικ Τζέιμς, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, όπως αποκάλυψε το Σάββατο το sdna.gr.

Μάλιστα, η πρόταση του «τριφυλλιού» περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές στον Αμερικανό,  ο οποίος υπέγραψε το καλοκαίρι του 2016 μονοετές συμβόλαιο, ύψους 800.000 ευρώ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Panathinaikos24.gr, ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Τζέιμς διετές συμβόλαιο με συνολικές απολαβές στα 2.5 εκατ. ευρώ (1.150.000 ευρώ ετησίως συν τα μπόνους). Η πρόταση έχει κατατεθεί στον μάνατζέρ του εδώ και λίγες μέρες.

«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί!
«Κρούση» της Μακάμπι στη Euroleague για τα ματς του Βελιγραδίου – Τι ζητούν οι Ισραηλινοί! 18.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Αμερικανός γκαρντ αξίωνε αρχικά 1.5 εκατ. ευρώ ετησίως, ωστόσο η προσφορά του Παναθηναϊκού φαίνεται πως ικανοποιεί την πλευρά Τζέιμς. O 27χρονος άσος αποδέχεται την πρόταση του συλλόγου και παραμένει στους νταμπλούχους Ελλάδας, βάζοντας σύντομα υπογραφή στο συμβόλαιο που σας γράψαμε παραπάνω.

Αν δεν αλλάξει κάτι, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οι ανάλογες ανακοινώσεις και στη συνέχεια οι “πράσινοι” θα κινηθούν για τα υπόλοιπα “μέτωπα” τόσο στις ανανεώσεις, όσο και στις μεταγραφές.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.