ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Θέλει στον Παναθηναϊκό τα παιδιά της η Τζουντ Σισέ!

Με θαυμασμό μίλησε η Τζουντ Σισέ για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως θέλει να δει τα παιδιά της να φορούν την πράσινη φανέλα!

Θέλει στον Παναθηναϊκό τα παιδιά της η Τζουντ Σισέ!

Η Τζουντ Σισέ, μίλησε στο «GWJ» και αναφερθηκε με μεγάλο θαυμασμό για τον Παναθηναϊκό, περνώντας δύο υπέροχα χρόνια στην Αθήνα.

«Έχω πολλές εξαιρετικές εμπειρίες. Συνάντησα κάποιους υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους διατηρώ μέχρι και σήμερα φιλική σχέση. Αγαπώ την ελληνική κουλτούρα. Γιορτάζαμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτι που ήταν σημαντικό για την οικογένεια και τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μέρος της οικογένειάς μας και όλοι τον υποστηρίζουμε!

Οι οπαδοί και ο σύλλογος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώσουμε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα. Για αυτό ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας. Παραμένω 100% Παναθηναϊκός! Όπως είπα και πριν ο σύλλογος και οι οπαδοί μας έκαναν να νιώσουμε υπέροχα. Πάντα νιώθαμε αγάπη. Εύχομαι μια μέρα ένα από τα παιδιά μου να έχει την ευκαιρία να φορέσει την πράσινη φανέλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ
Για αυτό διήρκησε… 25 λεπτά η ανάπαυλα στο Άρης-ΑΕΚ 3.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.