Θέλει στον Παναθηναϊκό τα παιδιά της η Τζουντ Σισέ!

Panathinaikos24 Team
18.06.2017 | 13:27
Θέλει στον Παναθηναϊκό τα παιδιά της η Τζουντ Σισέ! | Panathinaikos24.gr

Με θαυμασμό μίλησε η Τζουντ Σισέ για τον Παναθηναϊκό, λέγοντας πως θέλει να δει τα παιδιά της να φορούν την πράσινη φανέλα!

Η Τζουντ Σισέ, μίλησε στο «GWJ» και αναφερθηκε με μεγάλο θαυμασμό για τον Παναθηναϊκό, περνώντας δύο υπέροχα χρόνια στην Αθήνα.

«Έχω πολλές εξαιρετικές εμπειρίες. Συνάντησα κάποιους υπέροχους ανθρώπους, με τους οποίους διατηρώ μέχρι και σήμερα φιλική σχέση. Αγαπώ την ελληνική κουλτούρα. Γιορτάζαμε τα Χριστούγεννα και το Πάσχα με τον παραδοσιακό τρόπο, κάτι που ήταν σημαντικό για την οικογένεια και τα παιδιά. Ο Παναθηναϊκός ήταν μέρος της οικογένειάς μας και όλοι τον υποστηρίζουμε!

Οι οπαδοί και ο σύλλογος έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στο να νιώσουμε καλοδεχούμενοι στην Ελλάδα. Για αυτό ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά μας. Παραμένω 100% Παναθηναϊκός! Όπως είπα και πριν ο σύλλογος και οι οπαδοί μας έκαναν να νιώσουμε υπέροχα. Πάντα νιώθαμε αγάπη. Εύχομαι μια μέρα ένα από τα παιδιά μου να έχει την ευκαιρία να φορέσει την πράσινη φανέλα», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

 

Ενότητες