Τα δεδομένα και τα «αγκάθια» και στις δύο υποθέσεις

«Βλέπει» Τόνσο-Περιμένει ο Κολοβέτσιος

Panathinaikos24 Team
18.06.2017 | 09:30
«Βλέπει» Τόνσο-Περιμένει ο Κολοβέτσιος | Panathinaikos24.gr

Την στιγμή που ο Δημήτρης Κολοβέτσιος περιμένει, ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Ατρόμητο.

Ο προγραμματισμός του Παναθηναϊκού συνεχίζεται, με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να εξετάζει την περίπτωση του Μάρτιν Τόνσο του Ατρόμητου, όπως αναφέρει η Live Sport. Ο 27χρονος Αργεντινός (38 συμ., 8 γκολ, 1 ασιστ φέτος), έμεινε ελεύθερος από τους Περιστεριώτες και φαίνεται πως απασχολεί τους «πράσινους».

Ο Τόνσο πραγματοποίησε μια εξαιρετική σεζόν, είναι ένας καλός παίκτης, ωστόσο υπάρχουν δύο «αγκάθια». Το ένα είναι πως ενδιαφέρονται και ομάδες του εξωτερικού άρα μεγαλύτερο πορτοφόλι και το δεύτερο είναι ότι δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο, άρα πιάνει θέση ξένου στην ομάδα.

Όσον αφορά την περίπτωση Κολοβέτσιου, ο παίκτης «ψήνεται» να έρθει στον Παναθηναϊκό και περιμένει την αποδέσμευση Τελάντερ. Μπορεί να μην υπάρχει κάποια συμφωνία ακόμα επίσημα, αλλά και οι δύο πλευρές θέλουν και απλά περιμένουν να προχωρήσει η υπόθεση Τελάντερ. Αν δεν ολοκληρωθεί το θέμα του Δανού σύντομα, όλα είναι πιθανά, αλλά στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως μέχρι το τέλος του μήνα, θα υπάρξουν εξελίξεις.

 

 

Ενότητες