ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

Ξανά οι Άραβες για Μπεργκ και Αλ Αΐν

Ο Παναθηναϊκός αλλά και η πλευρά του Μπεργκ διαψεύδουν τα περί πρότασης από την Αλ Αΐν, ωστόσο τα αραβικά ΜΜΕ συνεχίζουν τα σενάρια περί της μεταγραφής του Σουηδού στα ΗΑΕ.

Ξανά οι Άραβες για Μπεργκ και Αλ Αΐν

Συνεχίζεται το «γαϊτανάκι» μεταξύ των δημοσιευμάτων από τα ΗΑΕ, τα οποία αναφέρουν ότι ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται μία «ανάσα» από την Αλ Αΐν και έρχονται σε πλήρη αντίθεση με όσα διατείνεται η πλευρά του Σουηδού αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Τόσο ο 31χρονος ποδοσφαιριστής με τον μάνατζερ του, όσο και το «τριφύλλι» έχουν διαψεύσει τα περί πρότασης από τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ωστόσο ο Τύπος της χώρας συνεχίζει να μιλά για διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, τα νέα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σουηδός βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην μετακίνησή του στην Αλ Αΐν και πως άνθρωποι του συλλόγου προσπαθούν να πείσουν τον ίδιο να φύγει από την Ευρώπη.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.230 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.