ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νίκη για τα «πάντσερ» – Στον πάγκο ο Βλαχοδήμος (vid)

O γκολκίπερ του «τριφυλλιού» είδε από τον πάγκο τη νίκη της Γερμανίας επί της Τσεχίας, στην πρεμιέρα του Euro U21.

Νίκη για τα «πάντσερ» - Στον πάγκο ο Βλαχοδήμος (vid)

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας U21, Στέφαν Κουντζ, προτίμησε να τοποθετήσει κάτω από τα γκολπόστ τον Γιούλιαν Πόλενσμπεργκ της Καϊζερσλάουτερν αντί του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, ο οποίος παρακολούθησε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του επί της Τσεχίας (2-0), στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U21.

Οι Γερμανοί μπήκαν με το «δεξί» στον όμιλο τους, πανηγυρίζοντας τη νίκη χάρη στα γκολ των Μέγιερ (44′) και Γκνάμπρυ (50′), τα οποία διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=MNmOPoMYrsw

Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid)
Το μαρς – πέναλτι που δεν έδωσε ο Γάλλος διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού (vid) 6.146 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.