ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Τρελό» σενάριο για Μπελχαντά

Δημοσιεύματα από την Τουρκία φέρνουν τον Γιουνές Μπελχαντά στο «στόχαστρο» του Παναθηναϊκού, μία περίπτωση που φαντάζει απίθανη.

«Τρελό» σενάριο για Μπελχαντά

Από το πουθενά… Μπελχαντά!

Δημοσιεύματα από την Τουρκία αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του 27χρονου Γάλλου μέσου, με καταγωγή από το Μαρόκο, Γιουνές Μπελχαντά, ο οποίος φέτος αγωνίστηκε στη Νις με τη μορφή δανεισμού από τη Ντιναμό Κιέβου.

Βάσει των τωρινών δεδομένων, η περίπτωση (εάν και εφ’ όσον ευσταθεί, έστω και στο ελάχιστο) του Μπελχαντά δύσκολα θα «περπατήσει», καθώς το κασέ του ποδοσφαιριστή είναι… απλησίαστο για τους «πράσινους», ενώ αρκετά δύσκολη θα πρέπει να θεωρείται και η περίπτωση του δανεισμού του (πάντα με βάση τα οικονομικά κριτήρια που έχει θέσει ο Παναθηναϊκός).

EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα!
EKTAKTO: Ανατροπή με Πογέτ στην Εθνική ομάδα! 84.721 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Μπελχαντά πραγματοποίησε 31 συμμετοχές στη Νις, η οποία δεν διατίθεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του, ενώ η Ντιναμό Κιέβου ψάχνει τρόπο για να τον παραχωρήσει σε σύλλογο του εξωτερικού.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...