ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

«Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για Γουακάσο»

Το ποσό των 3,5 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Μουμπάρακ Γουακάσο δίνει η Στόουκ στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με δημοσίευμα από την Γκάνα.

«Πρόταση 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για Γουακάσο»

Βέβαια, το δημοσίευμα έχει έντονο στοιχείο υπερβολής. Κι αυτό γιατί η ρήτρα στην οποία είχε συμφωνήσει ο Παναθηναϊκός με τη Γρανάδα ήταν στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Συνεπώς, το ποσό το οποίο γράφεται στην Γκάνα και στη σελίδα kickgh.com ίσως να μην έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Θυμίζουμε ότι από χθες ο Μουμπάρακ Γουακάσο έχει δηλώσει ότι είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Αγγλίας, με τη Στόουκ να είναι ένα από τα κλαμπ που ενδιαφέρονται για τον Γκανέζο άσο του Παναθηναϊκού. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει κινητικότητα στο θέμα και αναμφίβολα οι “πράσινοι” θα βάλουν χρήματα στα ταμεία τους από την πώληση του ποδοσφαιριστή. Μένει να δούμε πόσα θα είναι αυτά.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...