ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΖΟΥ

Αυτά ισχύουν για Γουακάσο

Μπορεί οι Γκανέζοι να γράφουν για πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αγγλοι δίνουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνουν δικό τους τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος από χθες έχει δηλώσει ότι είναι πολύ κοντά στο να βρει ομάδα από την Αγγλία. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να ισχύει.

Ταπεινωτική ήττα για τον Ολυμπιακό και άγριο κράξιμο στο Καραϊσκάκη  – Δε βγαίνει ούτε φέτος η προφητεία Καρεμπέ!
Ταπεινωτική ήττα για τον Ολυμπιακό και άγριο κράξιμο στο Καραϊσκάκη – Δε βγαίνει ούτε φέτος η προφητεία Καρεμπέ! 21.528 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το ποσό που γράφεται δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διότι, πολύ απλά, η ρήτρα για τον παίκτη είναι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Συνεπώς, το δημοσίευμα δεν έχει δόση αλήθειας. Εκτός κι αν οι Γκανέζοι τα… μπερδεύουν και στο σύνολο των χρημάτων που αναφέρουν, βάζουν μέσα τόσο την πρόταση στο “τριφύλλι”, όσο και το συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Οπως και να’ χει, υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον παίκτη και θεωρείται δεδομένη η πώλησή του. Αλλωστε, ο ίδιος δεν επιθυμεί την επιστροφή του στους “πράσινους” και μαζί με τον ατζέντη του, κάνουν τα πάντα, προκειμένου να φτάσει στον Παναθηναϊκό πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα και ο Γουακάσο να αποδεσμευτεί οριστικά από το “τριφύλλι”.

Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid)
Βίντεο – ΕΠΟΣ μέσα από την Τούμπα: Το γκολ του Αϊτόρ και το “ωωω” των οπαδών του ΠΑΟΚ στην πάσα του Ρούμπεν (vid) 37.147 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

➡️ Γράψε το σχόλιο σου

loading...

HIGHLIGHTS

close