ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η ΡΗΤΡΑ ΤΟΥ ΓΚΑΝΕΖΟΥ

Αυτά ισχύουν για Γουακάσο

Μπορεί οι Γκανέζοι να γράφουν για πρόταση ύψους 3,5 εκατ. ευρώ της Στόουκ στον Παναθηναϊκό για τον Μουμπάρακ Γουακάσο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική.

Αυτά ισχύουν για Γουακάσο

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Αγγλοι δίνουν 3,5 εκατομμύρια ευρώ στον Παναθηναϊκό για να κάνουν δικό τους τον Μουμπάρακ Γουακάσο, ο οποίος από χθες έχει δηλώσει ότι είναι πολύ κοντά στο να βρει ομάδα από την Αγγλία. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό να ισχύει.

Το ποσό που γράφεται δεν μπορεί να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διότι, πολύ απλά, η ρήτρα για τον παίκτη είναι στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ. Συνεπώς, το δημοσίευμα δεν έχει δόση αλήθειας. Εκτός κι αν οι Γκανέζοι τα… μπερδεύουν και στο σύνολο των χρημάτων που αναφέρουν, βάζουν μέσα τόσο την πρόταση στο “τριφύλλι”, όσο και το συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή.

Οπως και να’ χει, υπάρχει έντονη κινητικότητα για τον παίκτη και θεωρείται δεδομένη η πώλησή του. Αλλωστε, ο ίδιος δεν επιθυμεί την επιστροφή του στους “πράσινους” και μαζί με τον ατζέντη του, κάνουν τα πάντα, προκειμένου να φτάσει στον Παναθηναϊκό πρόταση που να καλύπτει τη ρήτρα και ο Γουακάσο να αποδεσμευτεί οριστικά από το “τριφύλλι”.

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.205 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.